Het is tegenwoordig razend populair om te wedden op voetbal. Belangrijk is om te wedden op een ploeg die je volgt en daardoor dus ook een beetje kent. De kans is vele malen groter dat je een goede gok doet op een team waarvan je al weet hoe ze spelen dan dat je wed op een random club.

Er zijn sites waarbij je kan wedden op winst, verlies of gelijkspel maar ook op het aantal doelpunten. Wanneer je begint met het gokken op voetbalwedstrijden kan je het beste eerst eens kijken of het wat voor je is en begin dan eens met winst, verlies of gelijkspel. Houd dan bij welke hoeveelheid doelpunten je had verwacht en zo kan je zien of je daar een leuke kans mee maakt.

Je inzet is ook van belang, zet nooit te veel in wanneer je dit eigenlijk niet kan missen. Het spel is en blijft een gok en als jij denkt veel te winnen maar ernaast zit ben je hartstikke zuur wanneer dit dus niet het geval blijkt! Daarnaast kan je dan beter meerdere kleinere inzetten doen zodat je kans groter wordt op een winst.

Wat wellicht ook erg handig is om te weten is dat je nooit te vroeg moet gaan inzetten. Het kan namelijk maar zo zijn dat je ervan overtuigd bent dat er een bepaalde uitkomst uit de wedstrijd komt maar dat er plots blijkt dat na een blessure er een andere spits in komt. Als deze ineens heel anders voetbalt als jij had verwacht had je misschien beter je inzetten kunnen veranderen.

Het wedden op voetbal kan eigenlijk altijd. Bijvoorbeeld in de Bundes liga, ere divisie of de Primera division. De opties zijn erg groot en daardoor kan je bijna op iedere club wel inzetten. Maar nogmaals is het raadzaam in te zetten op een club die jij kent.

t v y o
Gokken is mijn hobby

Maak er echter geen verslaving van!